Ahmet Maranki'nin doğal formülleri ile göbeğinizi kolayca eritebilirsiniz. Ahmet Maranki, göbek çevresini eritmek ve sağlıklı olmak için iki farklı kür hazırlamıştır. Göbek çevresini eritmek hem görsel açıdan hem de sağlık açısından çok önemlidir. Göbek çevresinin geniş olması metabolik hastalıklara zemin hazırlamaktadır. Göbek çevresi geniş olan kişilerde diyabet, hipertansiyon ve kalp hastalıklarının olma olasılığı daha fazladır. Göbek çevresinin genişliği genelde uykusuzluk, düzensiz beslenme, sigara, alkol, menopoz, stres, genetik özellikler, gece geç saatlerde yemek yemek, gün içerisinde abur cuburu fazla tüketmek ve düşük proteinli gıdaları fazla tüketmeye bağlı olarak oluşur. Göbek çevresinin geniş olmaması için öncelikle yaşam tarzımızı ve beslenme şeklimizi düzeltmeliyiz. Ahmet Maranki Göbek Eritme Kürleri Limonlu Masaj Kürü Limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını alıyoruz ve hepsinden birer kaşık katıp karıştırıyoruz. Elde edilen karışımı karın göbek bölgesine dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyoruz. Bu kürü düzenli olarak bir ay boyunca devam ediyoruz. Elma Kürü Elma posası oldukça doyurucu ve tokluk hissi vermektedir. Elmanın içinde bulunan doğal meyve şekeri kandaki şeker miktarını yükseltmez, tam tersine düşürür. Elma kürü, yemekleri daha az yememizi sağlayarak beş haftada beş kilo vermemize ve göbek çevresini inceltmemize yardımcı olur. Elma kürü; her gün öğle ve akşam yemeğinden yarım saat önce birer adet kabuğu soyulmuş elma veya elma hoşafını tüketiyoruz. Bu kürü düzenli bir şekilde uyguluyoruz. Ahmet Maranki'den Göbek Çevresini Eritme Formülleri Haftanın tek günlerinde uygulayın. Kalkar kalkmaz bir bardak ılık ballı limonlu su için. (Yarım tatlı kaşığı bal ve birkaç damla limon katılacak.) Beş dakika göbek çevrenize susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı ve melisa yağı ile karışım hazırlayıp sürün ve masaj yapın.
Üç, dört fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avokado yaprağı karışımı çay yapılıp içilecek. Ahmet Maranki Göbek Eritme Çayı Bir su bardağı avokado yaprağı, bir çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı, mısır püskülü ve bir çay kaşığı rezene tohumu bir iki dakika kaynatılır ve üç dört dakika demlenir. Sonrasında şeker ve tatlandırıcı kullanmadan çok ince bir limon dilimi ile içilir. Yemeklerden sonra da içilebilir. Sabahları erken kalkmak çok önemlidir. Sağlıklı günler. |